compass bilboard.jpg

52441516_303_7845d_6202f.jpg

Un tânăr din Giurgiu, în vârstă de 23 de ani, se numără printre victimele atacului armat de miercuri seara din orașul german Hanau.

Un român, mai mulţi cetăţeni turci, un bulgar şi un bosniac se numără printre persoanele ucise în atacul armat comis în centrul orăşelului Hanau, la periferia oraşului Frankfurt, afirmă surse citate de publicaţia Die Zeit. Atacatorul avea profilul unui extremist, conform procurorilor germani. Acesta a fost găsit decedat, împreună cu mama sa, într-un apartament.

Primarul comunei Singureni susține că tânărul muncea în Germania de 7-8 ani și a fost împușcat imediat după ce ieșise de la serviciu, relatează Mediafax.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Vă confirm că este decedat. Am vorbit cu părinții, cu unchiul lui de acolo. Și eu sunt rudă cu băiatul acesta. Suntem în stare de șoc. Un nenorocit de neonazist s-a apucat și a împușcat prin barurile de acolo. Copilul abia ieșise de la muncă. A oprit să-și ia un suc. Nici n-a apucat să se dea jos din mașină, era cu telefonul la ureche și nenorocitul când a ieșit de acolo de unde i-a împușcat pe ceilalți, a crezut că vorbește la telefon, cine știe... și l-a împușcat și pe el. Băiatul locuia acolo de 7-8 ani, cu familia. Era singurul copil la părinți. El lucra la o firmă de curierat și părinții lucrau la un supermarket. Sunt în stare de șoc”, a declarat, Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni.

Primarul a mai spus că familia nu are bani să-l aducă în țară.

foto DW