compass bilboard.jpg

coronavirus_95a7b_1f020.jpg

Doi pasageri de pe nava de croazieră Diamond Princess, aflată în Japonia, au murit din cauza coronavirusului. Numărul total al cazurilor de îmbolnăvire la bordul navei a ajuns la 624, printre aceștia fiind și doi români.

Sunt primele decese înregistrate în rândul pasagerilor de pe nava de croazieră Diamond Princess, care s-au infectat cu temutul virus. Vasul s-a aflat timp de 14 zile în carantină în portul nipon Yokohama. Operaţiunea de debarcare a pasagerilor continuă

În China, numărul cazurilor de îmbolnăvire a scăzut, provincia Hubei, epicentrul îmbolnăvirilor cu coronavirus, anunţând cel mai mic bilanţ zilnic, respectiv 349 de noi cazuri, parţial şi din cauza faptul că s-au schimbat şi criteriile referitoare la acordarea titulaturii de ”caz confirmat”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bilanţul total al deceselor a ajuns la 2.126, iar numărul persoanelor infectate este de 74.576 în China, şi de 75.674 la nivel global, scrie www.știrileprotv.ro

Un al doilea român, aflat pe nava Diamond Princess, a fost infectat cu coronavirus.

În timp ce el a ajuns la spital, sute de pasageri testați negativ pentru Covid-19 au început să părăsească vasul aflat până acum în carantină, în portul Yokohama.

Autorităţile nipone au fost criticate pentru modul în care au gestionat criza de pe Diamond Princess, după ce cazurile de coronavirus s-au înmulţit de la o zi la alta.

Știrea integrală, pe stirileprotv.ro

Foto de arhivă cu caracter ilustrativ