compass bilboard.jpg

627x0_0867e.jpg

Medicii care îngrijesc pacienţii bolnavi de coronavirus din Wuhan, China, au publicat pe reţelele sociale fotografii cu urmele lăsate pe faţa lor de echipamentele de protecţie, scrie Adevărul, citând Fox News. Doctorii sunt plini de răni, poartă scutece și dorm pe holurile spitalelor.

Un doctor care a lucrat în schimburi interminabile într-un spital din Wuhan şi a îngrijit bolnavii de coronavirus a distribuit fotografii cu mâinile lui sângerânde.

Chen Jun, director-adjunct al departamentului de cercetare de la spitalul pulmonar Wuhan, a spus că a petrecut peste 12 ore testând posibile cazuri de coronavirus în laborator, în fiecare zi, scrie Adevarul. Chen a spus că leziunile lui sunt asemănătoare cu cele ale altor medici care lucrează în acest moment pentru a ajuta miile de pacienţi din Wuhan.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Au existat mai multe informaţii şi despre medici care poartă scutece pentru adulţi, de frică să nu-şi strice echipamentul când folosesc toaleta. Un medic a declarat pentru „South China Morning Post“ că nu a fost acasă de două săptămâni.

China a trimis peste 400 de cadre medicale militare la Wuhan pentru a ajuta doctorii să reziste în faţa numărului mare de pacienţi. Unii medici au semnalat că se confruntă şi cu violenţa pacienţilor frustraţi.

627x0_1_3c348.jpg

646x404_78f38.jpg

627x0_de183.jpg

citește mai multe pe Adevarul