compass bilboard.jpg

img_8_b4ccf.jpg

Cifrele continuă să crească în cazul epidemiei înfiorătoare de coronavirus. Numărul cazurilor de îmbolnăvire confirmate a depăşit 20.600, între care 14% se află într-o stare critică, având şanse destul de slabe de supravieţuire.

Până în acest moment 427 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza virusului, iar 20.627 de oameni au fost diagnosticaţi, potrivit Daily Mail.

În afara Chinei au fost depistate 190 de cazuri de contaminare cu virusul ucigător în cel puţin 25 de ţări, precum şi două decese. În Japonia au fost confirmate cele mai multe cazuri, urmată fiind de Thailanda cu 19 cazuri şi Singapore cu 18 bolnavi de coronavirus.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Focarul amintește de sindromul respirator sever acut (SARS), un virus asemănător care a apărut în China în 2002 și a ucis aproape 800 de persoane din întreaga lume din cei 8.000 de oameni care au fost infectați.

Potrivit Daily Mail, datele oferite de China sugerează că noul virus, deși este mult mai contagios decât SARS, este semnificativ mai puțin letal, deși aceste numere pot evolua rapid.

sursa Observator.tv