compass bilboard.jpg

img_1_d7ef7.jpg

Samuel Stoica, tânărul român ucis de iubita lui în ziua de Crăciun, în Scoţia, a fost ameninţat cu moartea pe Facebook, cu numai o zi înainte să îşi piardă viaţa.

Tânărul de 25 de ani a fost omorât pe 25 decembrie 2019, într-o casă din oraşul Kirkcaldy, Scoţia, iar poliţiştii au reţinut-o pe iubita lui, Adriana Ciurar, o româncă în vârstă de 23 de ani, care a devenit de curând mămică.

Înainte cu 24 de ore de oribila crimă, respectiv în ziua Ajunului Crăciunului, tânărul român omorât de Crăciun în Scoţia a primit mai multe mesaje de ameninţare pe Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Adriana Ciurar, iubita lui Samuel, născuse de curând, dovadă stând pozele postate pe Facebook, dar şi un alt mesaj de ameninţare pe care i l-a trimis cu o zi înainte de crimă.

Pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, tânărul român din Galaţi, membru al Bisericii Rugul Aprins, a fost înjunghiat în inimă şi şi-a pierdut viaţa.

Autorităţile din oraşul Kirkcaldy au reţinut-o pe Adriana Ciurar sub acuzaţia de crimă, iar ulterior ea a fost arestată, după ce s-a prezentat în faţa unui judecător.

img_7d832.jpg

sursa Observator.tv