compass bilboard.jpg

img_fb822.jpg

Lideri din Iran au anunţat că oferă o recompensă de 80 de milioane de dolari pentru Donald Trump, în semn de răzbunare pentru moartea generalului Soleimani.

Milioane de oameni au ieşit în stradă, la Teheran, la înmormântarea generalului Qasem Soleimani, ucis într-un raid cu dronă pe aeroportul din Bagdad.

În timpul funeraliilor naţionale, un lider rămas neidentificat a declarat la televiziunea naţională că fiecare cetăţean din Iran ar trebui să dea câte un dolar pentru recompensa pusă pe capul lui Donald Trump.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

'Iran are 80 de milioane de locuitori. Dacă fiecare ar da câte un dolar, am reuşi să strângem suma necesară pentru recompensa pe capul preşedintelui Trump', ar fi declarat liderul iranian, potrivit en24.news.

Liderii iranieni au arborat steagul roşu pe moscheea Jamkaran din Iran, pentru prima dată în istorie, semn că urmează 'un război sângeros'.

Totul după ce generalul iranian Qasem Soleimani, considerat de SUA drept autorul unor crime abominabile, a fost ucis într-un raid cu dronă pe aeroportul din Bagdad.

Soleimani se afla într-un convoi atacat cu patru rachete lansate de pe drona MQ-9 Reaper, iar maşina sa a fost efectiv pulverizată.

sursa Observator.tv