compass bilboard.jpg

femeie_malta_9d4ad.png

O româncă în vârstă de 64 de ani, a dormit timp de patru zile pe străzile din Malta, după ce a fost tâlhărită şi lăsată fără bani şi bagaj, în timp ce îşi vizita fiul din închisoare.

Femeia a ajuns în Malta în urmă cu aproximativ o săptămână pentru a-şi vizita fiul aflat în închisoarea Paola.

Femeia din Năvodari (Constanţa) a explicat că, într-o zi, un hoţ i-a furat bagajul în care avea bani şi documente, iar ulterior, timp de patru zile, a dormit pe străzi pentru că nu a avut bani să se întoarcă acasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, femeia a fost găsită de o tânără româncă impresionată de povestea ei.

"În seara asta când am ajuns la munca, în Bulebel, Zejtun, am găsit o doamnă rătăcită, din România, Elena Gheorghe de 64 de ani din Navodari. Spune că e în Malta de 3-4 zile, că a venit la fiul ei care se află în închisoare în Paola. Afirmă că i s-a furat bagajul cu bani cu tot şi că doarme pe strazi şi nu se poate întoarce în România pentru că nu are bani.

Am chemat poliţia, care însă a spus că nu are ce să facă cu ea fiind târziu acum şi mi-au sugerat să o ţin cu mine la muncă şi să o las dimineaţă la o secţie de poliţie. Ea spune că, caută nu ştiu ce români pe un şantier, care o pot ajuta, dar nu a ştiut să îmi explice cine. Poate există cineva care o cunoaşte şi o poate ajuta", a scris aceasta pe Facebook.

Mai multe persoane s-au oferit să o ajute pe femeia din Constanța. Iar cazul s-a rezolvat după ce opersoană care a recunoscut-o i-a oferit cazare și bilet pentru întoarcerea în țară. 

sursa Facebook, Observator.tv

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor