compass bilboard.jpg

NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9MjNjM2I3NWJmZDAxYTljYWFmMzAzMjE1OGMzNWI4NDY.thumb_33433.jpg

Femeia de 82 de ani, din New York, a povestit că se pregătea să meargă la culcare, când un bărbat a bătut la uşa sa, cerându-i să cheme o ambulanţă. Willie Murphy a sunat la poliţie, dar nu l-a lăsat pe bărbat să intre în locuinţă. Ca urmare, acesta s-a enervat, a forţat uşa şi a pătruns înăuntru.

Murphy, fostă campioană la culturism, a declarat că a folosit mai multe obiecte din gospodărie pentru a se apăra de intrus, printre acestea fiind o masă.

„Am luat masa şi am început să-l lovesc”, a spus ea adăugând că masa s-a rupt. Fără ca acest lucru s-o împiedice, femeia a apucat unul dintre picioarele mesei şi l-a lovit pe bărbat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce a sărit pe el de câteva ori, Murphy a alergat în bucătărie de unde a luat o sticlă cu şampon cu care l-a stropit pe intrus în ochi în timp ce acesta încerca să se ridice. Apoi, ea a luat o mătură şi a continuat să-l lovească.

În timp ce femeia se lupta să-l târască pe bărbat afară din casă, poliţia a intervenit la faţa locului. Intrusul a fost urcat ulterior în ambulanţă.

„Cred că a fost fericit când a plecat pentru că i-am adus o ambulanţă”, a adăugat Murphy. 

citește mai multe pe Digi24.ro