compass bilboard.jpg

40589408_2119264068147068_2052513687633133568_o_a5beb.jpg

Harry Sanders, în vârstă de 21 de ani, din Melbourne, a devenit milionar după ce compania pe care a creat-o, numită Studiohawk, a ajuns să valoreze 1,5 milioane de dolari australieni.

 

Harry Sanders a trăit, la 17 ani, timp de un an pe străzile orașului australian, a notat mirror.co.uk.

„Cea mai grea noapte pe străzi a fost prima. Nu știam ce să fac și unde să mă duc. Mi-am petrecut primele nopți sub un pod și m-am simțit oribil cerând ajutorul oamenilor”, și-a amintit Harry. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

„Determinarea a fost acerbă, fiindcă știam că, dacă nu reușesc, nu aveam un plan de rezervă”, a spus Sanders, despre afacerea pe care a pornit-o. Studiohawk este o agenție specializată pe optimizarea motoarelor de căutare de pe internet, care ajută site-urile să devină mai vizibile pe internet și, la rândul lor, să dezvolte mai multe afaceri. Harry a fost interesat de tehnologia SEO de mic și a pus bazele Studiohawk la 16 ani, dar curând a rămas fără bani. 

 

După perioada petrecută pe străzi, a relansat compania. Afacerea lui s-a dezvoltat spetaculos în ultimii trei ani, iar luna trecută a deschis primul birou și la Londra. Harry Sanders a dezvăluit și un set de trucuri care l-au ajutat să devină dintr-un om al străzii un milionar, în timp-record.

„Îmbracă-te astfel încât să te simți bine! Nu trebuie să porți costum ca să ai succes! Somnul nu e o slăbiciune. Dormi cel puțin opt ore pe noapte! Nu poți conduce o companie dacă ești obosit! Citește cărți și reviste legate de domeniul tău de activitate și care te pot inspira. Vei descoperi noi perspective. Investește în tine! Dar ai grijă la cheltuieli. Vezi de unde poți face economii și banii rămași te vor ajuta să-ți dezvolți afacerea! Scopul tău este salariul tău. Dacă deschizi o afacere doar pentru a câștiga bani, niciodată n-o să ajungi să ai succes!”.

foto facebook, sursa text Libertatea

Contactează Redacția Observatorulbv.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook