compass bilboard.jpg

0_An-aerial-view-shows-firefighters-battling-fires-at-the-site-where-a-man-started-a-fire-after-sprayi_53eb1.jpg

Kyoto Animation, cel mai cunoscut studio de anime din Japonia, a fost cuprins de flăcări joi dimineață. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost văzut de mai mulți martori în timp ce turna lichid inflamabil lângă clădire. 

Bilanțul incendiului a ajuns la cel puțin 10 morți, spun oficialii japonezi. Alte zeci de persoane au fost rănite și se află în stare gravă la spital. 

Localnicii au chemat poliția după ce au auzit o explozie puternică și au văzut cum ieșeau flăcări din studioul anime care este situat în zona Fushimi din Kyoto, informează mirror.co.uk.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un bărbat suspectat că a provocat incendiul a fost arestat. În urma deflagrației, zece oameni și-a pierdut viața și alți aproape 40 au fost răniți.

În jur de 30 de echipaje de pompieri au ajuns la fața locului. Autoritățile tratează cazul ca unul de incendiere intenționată, iar presa japoneză transmite că bărbatul arestat a recunoscut că el a provocat incendiul. 

sursa Libertatea.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor