compass bilboard.jpg

b437044e-24dd-4d41-ad7f-6570a58c8fcc_3f9d6.jpg

Fiul fostului șef de la Crimă Organizată, din Brașov, are dosar penal. Roberto Mihai Florescu s-a urcat la volanul unui autoturism și a fost oprit în trafic, în dimineața zilei de 24 mai.

Polițiștii au stabilit că autoturismul pe care îl conducea a circulat cu viteza de 90 de kilometri pe oră, în localitatea Potigrafu, din județul Prahova.

Limita legală de viteză, valabilă pentru zona respectivă, este de 70 de kilometri pe oră. Polițiștii rutieri au avut o surpriză, când au trecut la verificarea actelor șoferului. Roberto Mihai Florescu nu avea permis de conducere valabil pentru nicio categorie. În această situație, s-a ales cu dosar penal. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Roberto Florescu are 22 de ani. Potrivit profilului de Facebook, a absolvit Liceul cu Program Sportiv, din Brașov și locuiește în București. Tatăl său, Gabriel Florescu, a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog Brașov. După suspendarea polițistului Traian Berbeceanu, comisarul șef Gabriel Florescu a condus o vreme structura similară, din județul Alba.

După ce a părăsit Poliția, Gabriel Florescu a intrat în politică și s-a angajat la cabinetul primarului din Săcele. "El este major, are 22 de ani, nu știu prea multe lucruri. Eu m-am separat de soție, stau separat. Să văd și eu cum stau lucrurile, o să verific și eu", spune fostul polițist. Robert Mihai Florescu nu a putut fi contactat, pentru a-și exprima poziția față de cele întâmplate

Despre autor
Author: Baroti Regina