compass bilboard.jpg

medicina_legala_98609900_4e322.jpg

O brașoveancă de 29 de ani a fost găsită fără suflare în propria locuință, marți, după mai bine de o săptămână de la deces.

O rudă a alertat autoritățile, ieri, după ce tânăra nu a mai răspuns la telefon dinainte de sărbătorile Pascale. Surse din anturajul ei spun că aceasta ar fi fost amenințată cu moartea de către un bărbat cu care ar fi avut o relație sentimentală.

Polițiștii, însă, susțin că nu există asemenea suspiciuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Potrivit datelor preliminare, moartea nu e suspectă. Nu există urme de violență pe corp. Totuși, s-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă, iar corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea necropsiei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin.

Pe de altă parte, este posibil ca femeia să se fi sinucis. Potrivit surselor Observatorul de Brașov, ea era cunoscută cu probleme psihice și se afla sub tratament medicamentos.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. Anchetatorii așteaptă rezultatele medicilor legiști.

foto cu caracter sugestiv: realitatea.net

Despre autor
Author: Liviu Ardelean
Prezent în presă din 2007, moderator radio în Cluj-Napoca și Făgăraș. Scrie și prezintă știri de trei ani. Dependent de oameni, îndrăgostit de "teren".