compass bilboard.jpg

protestatar și staff PSD.jpeg

O pensionară în vârstă de 70 de ani a fost agresată de un bărbat, care pare a fi membru al echipei PSD, în timpul mitingului organizat chiar de social-democrați, duminică, la Brașov.

Femeia a fost blocată și împinsă de bărbatul din imagine, după ce aceasta l-a făcut mincinos pe Teodorovici și a încercat să se apropie ca să discute cu el. S-a întâmplat în timp ce ministrul vorbea doar cu simpatizanții partidului în fața camerelor video ale televiziunilor prezente în Piața Sfatului, iar femeii i-a replicat, de la distanță, că face acuzații neargumentate.

Momentul a fost observat de reporterul ObservatorulBv.ro, care a încercat să obțină un răspuns de la bărbatul îmbrăcat civil și care nu avea nici o legitimație la vedere. „De ce ați împins-o? Îmi spuneți, vă rog, de ce o blocați pe doamna? Cine sunteți?”, au fost întrebările la care bărbatul a refuzat să răspundă în timp ce a rămas ferm pe poziție în fața doamnei. Asta în timp ce Teodorovici i-a replicat femeii, de la distanță și în fața camerelor, că nu are argumente pentru acuzațiile pe care le face.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Mă împinge și mă bruschează. Mi-a zis să-mi văd de treaba mea. Eu n-am voie să vorbesc, chiar dacă am 70 de ani? Am lucrat în comerț, am 800 de lei (pensia – n.r.) și nu pot să trăiesc, să mă duc la un dentist. Și el (Teodorovici – n.r.) mă minte că mi-a dat bani. Pe mine mă minte cu suta de lei? Eu vreau să vină acasă copiii mei! Eu am 70 de ani, dar îmi dau seama că mă minte. Pe mine să nu mă mintă, că au scumpit tot. […] Fiica mea este în Spania de 16 ani, eu vreau să vină înapoi să aibă grijă de mine la bătrânețe”, spune brașoveanca.

Femeia a mai avut un schimb de replici cu agresorul, în fața hotelului unde s-a desfășurat conferința partidului, și l-a acuzat de agresiune fizică.

Nu a fost singurul incident de la mitingul pro-PSD, organizat chiar de social-democrați și anunțat în toiul nopții, cu câteva ore înainte conferința susținută la un hotel din municipiu. Doi bărbați s-au bătut cu pumnii și picioarele, doar unul dintre ei ajungând în duba Jandarmeriei.

Aproximativ 500 de persoane, majoritatea membri ai partidului de guvernământ, au participat la miting. Persoanele din staff-ul social-democraților au împărțit pancarte cu #Love România și stegulețe cu drapelul României și cel al Europei.

staff psd.jpeg

femeie agresata.jpeg

Despre autor
Author: Liviu Ardelean
Prezent în presă din 2007, moderator radio în Cluj-Napoca și Făgăraș. Scrie și prezintă știri de trei ani. Dependent de oameni, îndrăgostit de "teren".