compass bilboard.jpg

646x404.jpg

Primăria Braşov a anunţat cu surle şi trâmbiţe începerea lucrărilor pentru reabilitarea Cinematografului Astra. Lucrările care ar urma să se întindă pe 27 de luni (3 luni proiectare şi 24 de luni construcţia propriu zisă) vor costa municipalitatea  8.906.622,25 lei, adică 1,8 milioane de euro. Firma care se va ocupa de proiect de numeşte SC HAR&H SRL şi este din Braşov.

De aceşti bani, urmează a se realiza următoarele lucrări: La corpul C1-1:  Se va reface structura acoperișului și învelitoarea la forma inițială. Învelitoarea va fi realizatădin țigle ceramice glazurate culoare natur,iar structura acoperișului va combina metal și lemn ignifugat. Se va realiza o scarădin beton armat şi pereți  de  compartimentare  din  zidarie  GVP și  gips-carton  pe structurăușoară. În plus, se vor închide golurile existente de pe fațadele către vecinătățile Nord si S-V

La corpul C1.2: Se va reface structura acoperișului și învelitoarea la forma inițială. Învelitoarea va fi realizată din țigle ceramice glazurate culoare natur, iar structura acoperișului va combina metal și lemn ignifugat. Apoi, see va realiza un planșeu din beton,pe cofraj  metalic,susținut de grinzile metalice existente şi  două scări, în stânga și în dreapta  ecranului de proiecție

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La corpul C1.3. La nivelul parter si etajului 1, se vor realiza gradene din beton, pe structurămetalică. La nivelul ultimei gradene, în sala de spectacol, se va realiza o cabinăde proiecție.

SC Har&H SRL a avut, în ultimul an, o ascensiune fulminantă. Conform datelor financiare depuse la Ministerul de Finanţe pentru anul 2017, a avut o cifră de afaceri de doar 1 902 109 de lei, de aproximativ 7 ori mai mică decât contractul pentru cinematograful Astra şi lucrează cu 7 salariaţi permanenţi. Profitul declarat se ridica la 612 912 de lei.

De alfel, în cei 14 ani de funcţionare, societatea nu a depăşit niciodată o cifră de afaceri mai mare de 3,5 milioane de lei. Cel mai bun an a fost 2014, când a declarat la fisc venituri de 3 585 668 de lei şi un profit de 293 016 de lei. Acesta a fost şi anul cu cei mai mulţi angajaţi - 25.

Conform portalului de achiziţii publice, SC Har&H SRL a mai primit un contract de 449.744,69  de lei de la Grădina Zoologică din Braşov pentru "Lucrari reparatii acoperis Cladire Pasari Exotice" si un altul direct de la Primăria Brasov pentru servicii de reparare a sistemelor electrice in valoare de 47.500,00  de lei.

SC Har & H apartine, in acte, doamnei Nistor Rodica Viorica de 68 de ani. Ea a fost înfiinţată în 2005 de un anume Horia Nistor, nascut în 1980.