Acasă Eveniment Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral Impex

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral Impex

0
Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov

„În conformitate cu Programul Unitar de Actiune si cu prevederile legislative in vigoare va informeaza urmatoarele:

În perioada 28 – 29.03.2024  in intervalul orar  21:00-03:00, va efectua acțiunile de:

  • tratamente fitosanitare pentru combatere boli si daunatori la arbori, in Municipiul Brasov.

Produsul utilizat pentru tratamente fitosanitare la arbori este:

  • YAGOS, omologat de către Ministerul Agriculturii, cu o concentratie a solutiei de lucru de 150 ml produs in 10 litri de apă;

Substanța utilizată nu este toxică pentru oameni și animale, este biodegradabilă aplicată în mediul exterior.

Rugăm cetățenii, în special copiii, persoanele vârstnice, cardiace, astmatice sau alergice la diverși compuși chimici, să își ia toate măsurile pentru a nu intra în raza directă de acțiune a utilajelor de pulverizat. De asemenea, rugăm proprietarii locuințelor cu ferestre situate la o distanță de maxim 20 de metri față de aliniamentul stradal să țină ferestrele închise în perioada 28 – 29.03.2024  in intervalul orar mentionat.

Crescătorii de albine sunt rugați ca în perioada efectuării tratamentelor fitosanitare să ia toate măsurile pentru protejarea familiiilor de albine, în caz contrar SC CORAL IMPEX și Primăria Municipiului Brașov sunt absolvite de orice responsabilitate.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Rugăm cetățenii din raza administrativ teritorială a municipiului Brașov să respecte măsurile indicate în prezentul anunț.

Pentru informații suplimentare sau mai multe detalii vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0268/331.299 sau e-mail:coralbrasov@coralimpex.ro”, au transmis reprezentanții Coral Impex prin intermediul unui comunicat de presă.

Exit mobile version