Horoscop zilnic – 20 februarie 2020

Rezolvări azi. O să aflăm răspunsurile la întrebările pe care le-am pus altora şi ni le-am pus şi nouă şi o să fie un deznodământ fericit. Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi, o să ne fie bine.

PEŞTI

O să revină cineva după o lungă absenţă şi-o să încerce o reacomodare, dar nu se ştie în ce pasă va prinde pe voi – bună sau mai puţin bună. O să obţineţi nişte avize favorabile, şi-o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, poate vă puteţi construi o casă, ori altceva vi se permite.

BERBEC

Se poate să vă găsiţi şi voi un companion de viaţă pe măsură şi să vă faceţi planuri pe termen lung, să formaţi o familie. Voi o să vă reinventaţi, pentru că planeta Venus vrea să vă facă să arătaţi şi mai bine, să vă imprime o tușa glam, şi să fiţi şi mai carismatici.

TAUR

O să luaţi un examen, treceţi cu bine de un interviu, şi o să vă plasaţi mai sus într-un clasament, veţi bifa un succes. O invitaţie să vă duceţi în străinătate – e un motiv serios să vă duceţi acolo, şi o să aveţi de câştigat, împreună cu cei care va invita – aşa că e de mers.

GEMENI

O să revedeţi un spectacol, o expoziţie, poate-aveti de ţinut un speach, o fi vreo conferinţă de autopromovare. Vi se pregăteşte ceva, dar nici voi nu sunteţi lipsiţi de idei inspiraţie şi mai ales promptitudine şi o să faceţi fatza provocărilor poate vi se propune o funcţie.

RAC

Se poate să primiţi o invitaţie la plimbare şi plecaţi de mâine dacă nu sunt treburi urgente pe-acasă, care să vă reţină. O să definitivaţi o situaţie care v-a tot dat de fruca, dar acum o să vă eliberaţi de stres c-aţi obosit căutând soluţii – şi daţi restart la nişte proiecte.

LEU

E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să ajungeţi la zi cu plăţile, să puteţi pleca şi în week-end pe undeva. Se iau decizii la serviciu şi poate o să vi se propună un post, un fotoliu de şef, sau să lucraţi în alt sediu c-o fi nevoie de voi acolo – c-aveţi experienţă.

FECIOARĂ

Poate-o s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de viaţă şi să vă achitaţi onorabil de responsabilităţi ca să vă continuaţi frumos, relaţia. Vi se comunica un rezultat, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut pe mai departe, dacă vă convine, iar dacă nu, puteţi face contestaţie şi să vă obţineţi drepturile.

BALANŢA

O să cumpăraţi ce aveţi nevoie pentru casa, le-oti fi promis alor voştri diverse lucruri şi n-o să faceţi rabat la bani. O să rezonaţi cu cei cu care veţi colabora şi n-o să mai fie frustrant, că pân-acum, ci o să vă puteţi vedea şi de celelalte treburi care şi-aşteptau rândul.

SCORPION

O veste bună care ţine de copii, c-o s-aveţi, sau c-o să vi se propună iarăşi să fiţi naşi, c-au mai fost unii care v-au propus – poate aceiaşi. Se pare c-o să vă impuneţi punctul de vedere într-o situaţie anume şi o să vă luptaţi şi în continuare să menţineţi ștacheta sus, ca să vă respectaţi.

SĂGETĂTOR

Vi se dau nişte bani, o fi vreo restantă şi o să vreţi să-i folosiţi ca să vă plimbaţi, pentru că aveţi nevoie de mişcare, peisaje. Poate daţi de o locuinţă mai ieftină de cumpărat, sau de închiriat, şi o să profitaţi de ocazie să bifaţi aspectul ăsta, ca să rezolvaţi problema spaţiului.

CAPRICORN

Poate vi se aprobă o cerere de mărire de salariu, de bani în avans, ori de credit bancar, dacă aveţi nevoie de o sumă mare. O să vă bucuraţi de o serie de avantaje, dar care nu-s picate din cer, e clar c-aţi muncit serios pentru ele şi o să fie un cumul de factori care să vă ofere satisfacţii.

VĂRSĂTOR

Se poate să aranjaţi cu prietenii o aventură turistică, poate şi în afara ţării pentru mâine, poimâine, să vă destindeţi. Poate abia acum vi se va semna un transfer, de pe-un post pe altul, dintr-o grupa în alta, ori anul de studiu e altul, şi o să urmaţi o traiectorie profesională diferită.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...

La Cocoș deschide al patrulea supermarket, în Brașov

Supermarket La Cocoș, lanțul de magazine născut la Ploiești, se extinde și va deschide al patrulea magazin în Brașov. Anul trecut, supermarket La Cocoș...
algabeth

Piatra Naturală: Fundamentul Sustenabilității în Construcții

Într-o lume aflată în continuă căutare de soluții durabile, piatra naturală se reafirmă ca fiind nu doar cel mai vechi, dar și unul dintre...
parccuri noi brasov

Două noi parcuri vor fi amenajate în Brașov

Primarul Allen Coliban va prezenta Consiliului Local indicatorii tehnico-economici pentru parcurile de pe strada Lânii și Cetățuie Unul dintre obiectivele Municipalității este acela de a...
sala de operatii

Spitalul Judeţean Brașov efectuează doar operaţii de urgenţă în următoarea săptămână

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov nu se vor mai efectua intervenţii chirurgicale timp de o săptămână, decât în caz de urgenţe,...
elevi scoala

Brașov: Din acest an, elevii din unitățile de învățământ în care...

La ultima procedură de închiriere a unui spațiu pentru relocarea temporară a activității școlare, primăria a primit două oferte, dintre care una a fost...