accident-brașov-copil_c84fb.jpg

Accidentul groaznic s-a produs, duminică, în curtea unui imobil din Brașov, după ce un copil în vârstă de 3 ani a fost lovit de un auto. Din păcate minorul a decedat. IPJ Brașov a anunțat, luni, că din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un băiat în vârstă de 14 ani ar fi manevrat un autovehicul în curtea imobilului.

Accidentul s-a produs, duminică, în jurul orei 10.50. Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un băiat, în vârstă de 3 ani, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat pe raza localității Hărman din județul Brașov, ar fi fost surprins și accidentat de către un autoturism. Inițial, tatăl copilului ar fi spus că s-ar fi aflat la volan, dar martorii au susținut cu totul altceva.

„Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior cadrele medicale declarând decesul persoanei în cauză. Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr, în vârstă de 14 ani, ar fi manevrat un autovehicul în curtea imobilului anterior menționat, ulterior, ar fi surprins și accidentat băiatul, în vârstă de 3 ani, ce se afla în aceeași curte”, a precizat IPJ Brașov. 

În cauză, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, continuă cercetările în vederea lămuririi și stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Foto cu caracter ilustrativ


compass bilboard.jpg