accident-brasov-strada-stalp_72573.jpg

Un bărbat, care conducea un autovehicul pe aleea Tiberiu Brediceanu din municipiul Brașov, vineri, în jurul orei 21.20, a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp de iluminat. În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, respectiv conducătorul auto, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferul s-a ales și cu dosar penal.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,02 mg/l alcool pur.

„Prin urmare, acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat IPJ Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și “vătămare corporală din culpă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


compass bilboard.jpg