persoana-disparuta_c5fc4.jpg

Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată de către un bărbat din municipiul Săcele, județul Brașov cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 57 ani, a plecat la data de 15 iulie 2021, în jurul orei 14.00, într-o direcție necunoscută și nu a revenit până în prezent.

UPDATE: IPJ Brașov a anunțat că femeia în vârstă de 57 de ani a fost depistată în urma activităților de căutare de către polițiști. „Din primele verificări a rezultat faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat IPJ Brașov.

Știre inițială

Femeia, potrivit IPJ Brașov, are înălțime 1,65 m, greutate 75 kg, constituție corpolentă, păr tuns scurt, grizonant, ochi căprui, fața ovală, ten deschis.

„La momentul plecării, femeia purta saboți de culoare închisă și era îmbrăcată cu tricou de culoare maro și pantaloni tip jeans, de culoare albastră, trei sferturi”, a precizat IPJ Brașov. Femeia nu are asupra sa actul de identitate și nici telefon mobil.

„Persoanele care pot furniza informații cu privire la femeia  în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, a precizat IPJ Brașov.


compass bilboard.jpg