accident-autostrada-Constanta-carambol_25431.jpg

Accidentul rutier s-a produs, vineri dimineață, pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța. 20 de autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, iar două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind găsită încarcerată. 

UPDATE: Centrul Infotrafic a transmis că pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere distincte:

- km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

- km. 181+500 de metri, sensul către Constanța,  s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

- km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța,  a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, recomandăm șoferilor și ruta alternativa București - DN3 – Constanța.

Știre inițială

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, județul Constanța, s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

„Potrivit primelor informații, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme”, a precizat Centrul Infotrafic.

Conducătorii auto, potrivit Centrului Infotrafic, sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor prezenți pe traseu pentru fluidizarea circulației, să adapteze viteza la condițiile de trafic și să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depășirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Foto cu caracter ilustrativ


compass bilboard.jpg