trafic-aglomerat-DN1-Bucuresti-Ploiesti-Nistoresti-896x420_e83bf.jpg

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, vineri, că valorile de trafic au început să se intensifice pe sensul către munte al DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se în coloană de la Nistorești până în centrul localității Comarnic.

Oficial a început mini-vacanța de Paște. Traficul rutier s-a intensificat pe DN1, Ploiești – Brașov, în special pe Valea Prahovei, semn că turiștii se îndreaptă deja spre stațiunile montane.

Centrul Infotrafic a anunțat, vineri, că se circulă în coloană de la Nistorești până în centrul localității Comarnic.

Nu sunt semnalate probleme majore de fluență pe raza celorlalte stațiuni montane de pe Valea Prahovei, nici pe autostrăzile A1 București – Pitești și A 2 București – Constanța.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fluidizare, să mărească distanța între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp”, recomandă Centrul Infotrafic.


compass bilboard.jpg