compass bilboard.jpg

images_barbat-retinut-de-politie-catuse-arest_d1cc0.jpg

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încăierare” și “tulburarea ordinii și liniștii publice”.

În fapt, la data de 24 octombrie 2020, în jurul orei 21.00, Secția 1 Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza localității Vama Buzăului din județul Brașov are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, ocazie cu care incidentul a luat sfârșit și au fost identificate toate persoanele participante.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, între mai multe persoane a avut loc un conflict spontan, în urma căruia, trei persoane ar fi fost agresate fizic, iar uneia dintre acestea i-ar fi fost provocate leziuni la nivelul capului cu un obiect contondent dur.

Cele trei persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 octombrie 2020, 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 ani, respectiv 49 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

foto caracter ilustrativ