compass bilboard.jpg

img_1_42b58.jpg

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, care a fost implicat într-un accident rutier, a ajuns la spitalul județean de urgență Brașov duminică dimineață, dar nu din cauza traumatismelor suferite în timpul coliziunii, ci pentru că a fost bătut de celălalt șofer. 

Evenimentul s-a petrecut duminică dimineața pe strada Hărmanului din municipiul Brașov, în jurul orei 08.50. Potrivit IPJ Brașov, două autoturisme au fost implicate într-o tamponare, iar niciunul dintre cei doi șoferi nu au suferit răni serioase. 

La scurt timp de la producerea accidentului însă, unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a devenit recalcitrant și a început să-l lovească pe celălalt, în vârstă de 61 de ani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Așa se face că, după ce a scăpat nevătămat dintr-un accident rutier, bărbatul în vârstă de 61 de ani a ajuns la spital în urma loviturilor primite.

Polițiștii au constatat că șoferul agresiv consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan, etilotestul indicând o alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur. Existând suspiciunea că acesta ar fi consumat și substanțe psihoactive, oamenii legii l-au condus la o unitate medicală autorizată pentru efectuarea unor astfel de analize, însă bărbatul în vârstă de 39 de ani a refuzat prelevarea probelor. 

„În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.” a declarat Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

foto caracter ilustrativ - sursa: observatornews.ro