compass bilboard.jpg

hot-biciclete.jpg_805a9.jpeg

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 19 octombrie 2020, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras bicicleta din scara imobilului.

În temeiul sesizării, s-a constituit echipa operativă care a efectuat cercetări în cauză, stabilind faptul că în perioada 18.10.2020, ora 15,00 - 19.10.2020, ora 06,00, un bărbat în vârstă de 45 ani din orașul Zărneșt ar fi pătruns într-un imobil situat în municipiul Brașov, iar din scara acestuia ar fi sustras o bicicletă, pe care ulterior ar fi comercializat-o unei alte persoane.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competent, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

foto caracter ilustrativ - sursa: buna ziua bras