compass bilboard.jpg

motorina_1005f.jpg

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 15 octombrie 2020, polițiștii au depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 51 ani, din județul Buzău, în timp ce sustrăgea carburant dintr-un ansamblu de vehicule, aflat într-o parcare de pe raza municipiului Săcele.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză era conducătorul auto al ansamblului de vehicule, acesta fiind  angajat în calitate de șofer la o societate comercială din municipiul București și efectua transport de motorină în vederea livrării către unele stații de distribuție carburanți. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competent, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Totodată polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi pătruns în interiorul unui imobil situat pe raza localității Bran, județul Brașov, iar din interiorul acestuia ar fi sustras o sumă de bani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie, în vârstă de 28 ani, din orașul Zărnești, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.3

foto caracter ilustrativ - sursa: cvlpress.ro