compass bilboard.jpg

sofer_22806.jpg

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 29 august 2020, în jurul orei 00.17, un tânăr în vârstă de 20 ani din județul Bacău, care conducea un autovehicul pe DJ112C, între localităţile Dumbrăviţa şi Vlădeni, judeţul Braşov, la km. 11+800m, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe câmp.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,67 mg/ l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.