compass bilboard.jpg

hoti-magazin-750x430_364c6.jpg

Polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Braşov, au reţinut pentru 24 ore un bărbat în vârstă de 64 ani din municipiul Braşov.

În fapt, la data de 28 august  în jurul orei 13,20, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanţii unei societăţi comerciale amplasată pe raza municipiului Braşov, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul societăţii respective.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 64 ani, ar fi sustras mai multe produse, pe care le-ar fi introdus într-o sacoşă, cu intenţia de a nu le achita, fiind surprins de către angajaţii societăţii, înainte de a părăsi locaţia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, la data de 27 august în jurul orei 12,00 ar mai fi săvârşit o astfel de faptă, din incinta aceleiaşi societăţi.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

sursa foto: oradesibiu.ro - foto caracter ilustrtativ