compass bilboard.jpg

inspectia_muncii-ITM-678x381_1_0c5f4.jpg

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 27 august 2020, în jurul orei 11,35, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Codlea avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 46 ani, angajat al societăţii în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, s-ar fi accidentat prin tăiere, la nivelul unuia dintre membrele inferioare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportat la o unitate medical pentru investigaţii suplimentare. 

Cu privire la aspectele constatate au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.