compass bilboard.jpg

furt-camere_0da1a.jpg

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

În fapt, la data de 26 august 2020, în jurul orei 17.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din municipiul Brașov mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie în vârstă de 30 ani și au stabilit faptul că aceasta ar fi trecut linia caselor de marcat, fără a achita toate produsele pe care le comercializase, fiind interceptată de către agentul de pază.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit societății în cauză.

În urma probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.