compass bilboard.jpg

accident2_91341200_48ed7.jpg

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutie Braşov, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ131A, a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului, au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 48 ani din localitatea Ungra, judeţul Braşov, care a condus un autoturism pe raza localităţii Rupea Gară, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, rulând aproximativ 150m în afara acesteia, a trecut peste digul de protecţie al râului Homorod şi s-a oprit în albia acestuia.

În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolmiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

foto caracter ilustrativ - sursa: romaniatv.net