compass bilboard.jpg

WhatsApp-Image-2020-05-24-at-11.51.02_7d530.jpeg

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 19 august 2020, în jurul orei 16.55, un bărbat în vârstă de 35 ani din județul Covasna, a condus un autoturism pe DN1 în județul Brașov, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a acroșat parapetul metalic situat pe marginea părții carosabile.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,72 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: tulceanoastra.ro - caracter ilustrativ