compass bilboard.jpg

a5e33a34136ca2d1bc07ee74d6496a7c_XL_3924b.jpg

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

La data de 23 iulie 2020, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în intervalul orar 11.30-12.00, două persoane ar fi sustras o sumă de bani dintr-un imobil amplasat pe raza municipiului Brașov 

Cu ocazia cercetărilor în cauză, polițiștii au stabilit faptul că persoanele în cauză, prin folosirea de calități mincinoase, respectiv, sub pretextul că sunt angajați ai unei societăți de furnizare energie electrică, ar fi pătruns în imobilul persoanei vătămate de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat și identificat autorii ca fiind doi bărbați, în vârstă de 27 ani, respectiv 33 ani din municipiul București.

În urma probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.