compass bilboard.jpg

fete-disparute-brasov_e7dd5.jpg

Inspectoratul Județean de Poliție Brașov anunță dispariția a două minore, care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. În ambele cazuri, dispariția a fost sesizată de către familie. 

În primul caz, polițiștii au fost sesizați la data de 19 iulie 2020 de către sora minorei, care a declarat faptul că, persoana în cauză a plecat în noaptea de 18/19 iulie 2020, de la domiciliul din municipiul Brașov și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,70 m, greutate : aproximativ 45 kg, constituție: atletică, păr: lung, șaten.   

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Minora are asupra sa telefonul mobil.

În cel de-al doilea caz polițiștii au fost sesizați la data de 29 iulie 2020 de către părinții minorei, care au declarat faptul că, persoana în cauză a plecat în noaptea de 29 iulie 2020, în intervalul orar 00.30-02.30, de la domiciliul din municipiul Brașov și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime: 1,65 m, greutate : 52 kg, constituție: atletică, păr: șaten închis, lung, desfăcut, ochii căprui.  

Are asupra sa o geantă de voiaj dreptunghiulară, de culoare maro cu verde închis, în care are mai multe  obiecte de îmbrăcăminte.

Minora nu are asupra sa telefon mobil și nici actul de identitate.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la minora în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

fete-disparute-brasov_77ed6.jpg