compass bilboard.jpg

ancheta-politie-bucuresti-285461_786e7.jpg

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 28 iulie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 53 ani din mun. Brașov, jud. Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fiica sa.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 27 iulie 2020, în jurul orei 20.30, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi fost agresată fizic de către fiica sa, în vârstă de 30 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeia, în vârstă de 30 ani, dispunându-se evacuarea temporară din locuința comună.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.