compass bilboard.jpg

arsuri-si-opariri_37132.jpg

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 13 iulie 2020, în jurul orei 10.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale din orașul Ghimbav a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 51 ani din județul Covasna, angajată a societății în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, în timp ce efectua activități de curățare a unui utilaj, s-a accidentat la nivelul unuia dintre membrele superioare prin ardere cu o soluție pe bază de clor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceasta  a primit asistență medicală la fața locului, nefiind necesară transportarea la spital.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: jurnalspiritual.eu