compass bilboard.jpg

furt-biserica_05b54.jpg

Duminică în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 44 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, care ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unui lăcaș de cult amplasat pe raza municipiului Brașov.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul în cauză, împreună cu doi minori în vârstă de 15 ani, respectiv 16 ani din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, ar fi escaladat gardul împrejmuitor al unei biserici, ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces în incinta unei anexe, de unde ar fi sustras suveniruri bisericești.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că persoanele în cauză ar fi săvârșit și alte infracțiuni de furt din alte lăcașuri de cult amplasate pe raza municipiului Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma probatoriului administrat, bărbatul în vârstă de 44 ani și tânărul în vârstă de 16 ani au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: somoseanul.ro