compass bilboard.jpg

incarcerati-pentru-contrabanda_88eb9.jpg

Miercuri polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș- Biroul de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Făgăraș, jud. Brașov, cinci persoane pe numele cărora Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, după cum urmează:

  • un bărbat, în vârstă de 41 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

  • un bărbat, în vârstă de 32 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, complicitate la trafic internațional de droguri de risc.

  • Publicitate - continuă să navighezi
    Continuă să citești

    un bărbat, în vârstă de 33 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 8 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

  • un bărbat, în vârstă de 38 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și trafic de persoane.

  • un bărbat, în vârstă de 36 ani, pe numele căruia Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a emis mandat de executare a pedepsei închisorii prin care acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Bărbații, care nu erau urmăriți național, au fost depuși în Penitenciarul Codlea.

 sursa foto: baia-mare.net