compass bilboard.jpg

politie-noaptea-hoti-728x336_b78db.jpg

Doi bărbați din Săcele au ajuns marți seara la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate în urma unui altercații care a avut loc pe strada Barajului din municipiu. 

Un echipaj de poliție a pus capăt altercației, iar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili ce a stat la baza conflictului. 

Comunicatul IPJ Brașov: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La data de 23 iunie 2020, în jurul orei 20.10, patrula de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Săcele, care se afla în executarea atribuțiilor de serviciu, a observat un conflict în desfășurare pe strada Barajului din municipiul Săcele, județul Brașov, în care erau implicate 3 persoane.

​Patrula de siguranță publică a intervenit de îndată pentru a aplana conflictul, acesta luând sfârșit ca urmare a intervenției polițiștilor.

​Cu ocazia primelor cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că două persoane dintre cele 3 implicate aveau nevoie de îngrijiri medicale, solicitând în acest sens, intervenția echipajelor medicale, acestea fiind preluate și transportate la spital.

​Din primele cercetări efectuate în cauză, polțtiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii cei 3 bărbați s-ar fi agresat fizic reciproc.

​Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările, ce au stat la baza conflictului.

sursa foto: presasm.ro