compass bilboard.jpg

cercesori-mascati-politie2_e3f6d.jpg

Polițiști din cadrul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosr penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”proxenetism”.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada aprilie 2020 – 17 iunie 2020,  un bărbat, în vârstă de 24 ani, din municipiul București, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o tânără în vârstă de 21 ani, prin administrarea anunțurilor postate pe un site online în vederea racolării clienților și prin asigurarea transportului la adresele persoanelor, obținând astfel foloase patrimoniale în valoare de aproximativ 122.000 lei.

La data de 17 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Brașov,  cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Brașov, Secției 2 Poliție Brașov, Serviciului Criminalistic din municipiile Brașov și București,  Serviciului de Investigații Criminale Sector 1 și 2 București și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov și București, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiilor Brașov și București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate telefoane mobile, sume de bani, precum și două autoturisme, asupra cărora s-a dispus măsura sechestrului asigurator.

De asemenea, polițiștii brașoveni au pus în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați de 24 ani, respectiv 28 ani, au fost reținuți pentru 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.