compass bilboard.jpg

brasov-barbat-arestat-pentru-viol-279414_3eb25.jpg

Duminică, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut un bărbat, în vârstă de 49 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ”șantaj” - două acte materiale și ”lovirea sau alte violențe”.

Sâmbătă., polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 26 ani, cu privire la faptul că în perioada mai  - iunie 2020, fostul său iubit i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, atât prin apeluri telefonice, cât și prin mesaje audio și scrise prin intermediul unei aplicații electronice.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză dorea reluarea relației cu tânăra, dar aceasta a refuzat acest aspect, întrucât era implicată într-o altă relație.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, în aceeași perioadă, actualul iubit al tinerei, în vârstă de 25 ani, ar fi fost constrâns de către bărbatul, în vârstă de 49 ani, să renunțe la relația cu tânăra în cauză, aspecte transmise prin intermediul unor mesaje și apeluri telefonice prin care îl amenința cu acte de violență în cazul în care nu va face acest lucru.

La data de 05 iunie 2020, în jurul orei 21.20, în timp ce se afla într-o parcare situată în municipiul Brașov, actualul iubit al tinerei ar fi fost agresat fizic, atât de către bărbatul de 49 ani, cât și de alte persoane care îl însoțeau pe cel din urmă.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 49 ani, a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.