compass bilboard.jpg

inspectia_muncii-ITM-678x381_87dda.jpg

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 20 mai 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în interiorul unei societăți comerciale amplasate pe raza mun. Brașov a avut loc un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că un angajat al societății, în timp ce efectua anumite operațiuni în zona unui utilaj industrial, s-a accidentat la nivelul unuia dintre brațele superioare, fiind transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.