compass bilboard.jpg

11_masini_sparte_intr-o_noapte_2e366.jpg

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat (șase acte materiale) și furt calificat.

Luni, în jurul orei 02.10, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a provocat distrugeri mai multor autoturisme.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 23 ani, din localitatea Augustin, județul Brașov, ar fi distrus prin spargere geamurile a trei autoturisme staționate într-o parcare din municipiul Brașov și ar fi pătruns în interiorul acestora cu intenția de a sustrage bunuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior, acesta ar fi încercat, fără a reuși, să pătrundă în alte două autoturisme parcate în acea zonă.

De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras plăcuța unui autoturism parcat într-o altă zonă a municipiului Brașov și ar fi distrus prin spargere geamul unui autovehicul.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea lor.

foto caracter ilustrativ - sursa: bzi.ro