compass bilboard.jpg

furt-bicicleta-brasov_576ce_bfb4d.jpg

Cele patru persoane care la începutul acestei săptămâni au fost surprinse de o cameră de supraveghere în timp ce încercau să fure o bicicletă dintr-o scară de bloc din cartierul brașovean Tractorul au fost reținuți de Poliție. 

Potrivit IPJ Brașov, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Citește și:  VIDEO-Tentativă eșuată de furt a unei biciclete dintr-un bloc din Brașov

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În fapt, la data de 10 mai 2020, în urma apariției în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care încearcă, fără însă a reuși, să sustragă o bicicletă aflată în scara unui imobil situat în municipiul Brașov, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar de cercetare penală în care au desfășurat activități de identificare a autorilor.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat și identificat persoanele în cauză, acestea fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 27 ani din municipiul Brașov.

În urma probatoriului administrat, trei dintre persoanele implicate la săvârșirea faptei au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.