compass bilboard.jpg

img_d90c0.jpg

Un plic cu 30.000 de euro a fost găsit sub roțile unui cărucior, la supermarket, în Timișoara. Nimeni nu-l revendică, deocamdată, iar agentul de pază care a anunțat poliția va fi premiat.

O angajată a unui supermarket din Timişoara a găsit un plic ce conţine suma de 30.000 de euro, blocat între roţile unui cărucior de cumpărături.

Plicul a fost predat unui agent de pază, care l-a desfăcut și a văzut că în el era o mică avere. Ulterior, a fost predat Poliţiei, iar proprietarul este căutat de poliţişti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agentul de pază care a luat plicul de la casieră, a mers cu el la șefa magazinului, a numărat banii iar apoi a chemat Poliția a povestit episodul: "Am văzut pe camere că ce va se întâmplă în fața caselor de marcat. Am mers și am văzut că un domn vrea să treacă cu căruțul și nu putea să treacă de un plic alb. Am desfăcut și am văzut că sunt bani acolo, euro, două teancuri de 200 de euro. Am luat plicul, am urcat sus la șefa de magazin și i-am spus că am găsit plicul în magazin. Am scos banii, i-am numărat în fața șefei, să fie martoră, erau 150 de bancnote, 30.000 de euro. Am sunat la 112, am spus că s-a găsit un plic cu 30.000 de euro, am făcut proces verbal de primire predare".

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor