compass bilboard.jpg

eceb8117-47af-4fb0-b109-51e83288b61e_75708.jpg

Un incendiu violent a izbucnit azi noapte în Colonia 1 Mai din Brașov. Flăcările au distrus mai multe anexe gospodărești, acoperișul unei locuințe, utilaje agricole, o motocicletă și două motoare electrice. 

Comunicatul ISU Brașov

Au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului 7 autospeciale cu apa si spuma: 3 autospecuale de la ISU Brasov ( Sectia de pompieri Zărnești cu 2 autospeciale si Detașamentul 1 de pompieri Brasov cu o autospeciala) si 4 autospeciale apartinanad Serviciilor voluntare pentru situatii de urgență ( SVSU Vulcan- 2 autospeciale, SVSU Cristian - 1 autospeciala, SVSU Codlea- 1 autospeciala).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Incendiul s-a manifestat cu flăcari violente si exista pericolul extinderii la casele din apropiere. S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului cât si pentru protejarea caselor din apropiere. În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Au ars: anexele unei locuinte pe o suprafata de 200 mp si acoperisul casei pe o suprafata de 40 mp. Din cauza caldurii dezvoltate de incendiu, la o alta casa din apropiere s-au spart mai multe geamuri. 

Totodata, acoperisul unei alte anexe gosapodarești a ars pe o suprafata de 60%.

Flăcările au mai distrus si o motocicletă, utilaje agricole, o remorcă si doua motoare electrice. Lupta pompierilor cu flacarile a durat 3 ore si jumatate.