compass bilboard.jpg

710248-1518596993-vaslui-perchezitii-la-suspecti-banuiti-de-trafic-de-droguri-de-mare-risc_bec57.jpg

Polițiștii de combatere a criminalității, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Brașov, au descoperit cannabis, ecstasy și amfetamină la locuințele unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc.

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au efectuat trei percheziții în municipiul Brașov.

În urma activităților, au fost ridicate droguri, respectiv rezină de cannabis, cannabis, amfetamină sub formă de pulbere, comprimate de ecstasy, 3 grindere, două cântare elctronice, o plantă de cannabis, precum și 1.550 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În fapt, un tânăr, de 23 de ani, bănuit că ar deține pentru consum și comercializare droguri de risc și de mare risc, a fost depistat ieri în trafic, în Brașov, în timp ce conducea un autoturism.

S-a încercat oprirea acestuia, însă conducătorul auto și-ar fi continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea lui și, ulterior, l-au blocat în trafic.

Bărbatul a încercat să fugă, abandonând mașina, dar în scurt timp, a fost prins și imobilizat de către polițiști.

Din cercetări a reieșit că tânărul nu ar deține permis de  conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

Bărbatul și alte trei persoane au fost conduse ieri, 29 aprilie,  la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov pentru audieri. Ulterior, față de tânărul, de 23 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.