compass bilboard.jpg

minister_7e48b.jpg

Ministerul Educației a oferit exemple concrete pentru încheierea mediilor inclusiv în cazul elevilor care nu pot participa la școala online.

Astfel, elevii din clasele I-IV care au deja cel puțin două calificative, media poate fi deja încheiată, iar dacă nu vor primi calificative în urma activităților educative susținute online până pe 12 iunie.

Cei care nu pot participa la școala online, calificativul va fi echivalent cu media elevului de pe semestrul I, iar dacă nu are niciunul, media anuală va fi cea a semestrului I.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În mod similar, la gimnaziu şi liceu, ca şi în învăţământul profesional şi postliceal, dacă elevul are două note pe semestrul ai II-lea, media se încheie cu acestea, iar dacă nu, se valorifică activitatea desfăşurată online.

Dacă nu a putut participa la cursurile digitale şi nu are decât o notă, cea de-a doua va fi egală cu media primului semestru.

Dacă elevul nu are nicio notă în acest semestru, media anuală devine media semstrului I.

Ce se întâmplă dacă media primului semestru e mai mică de 5 

În situaţia în care media primului semestru este mai mică de 5, profesorul va decide împreună cu elevul data la care acesta poate susţine o lucrare scrisă sau un proiect prin care să fie notat. Nota obţinută de la această evaluare devine media anuală.

sursa: adevarul.ro

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor