compass bilboard.jpg

covaliu-1-696x672_8d47b.jpg

Bărbatul care a fost adus de la Suceava, alături de ÎPS Pimen, la București, unde a fost internat la Institutul Matei Balș, a murit.

Lucian Covaliu, pacientul cu COVID-19 care a fost transportat cu elicopterul SMURD împreună cu arhiepiscopul ÎPS Pimen în noaptea de 20 spre 21 aprilie, de la Spitalul Județean Suceava la Institutul Matei Balș din Bucureşti, a decedat vineri, 24 aprilie, scrie Informaţia Ta de Suceava.

Sursa citată precizează că Lucian Covaliu nu avea alte afecțiuni asociate. Bărbatul a fost internat la Suceava, cu probleme pulmonare pe data 13 aprilie, iar apoi a fost confirmat cu COVID-19. O zi mai târziu starea lui s-a agravat și a fost transferat la Terapie Intensivă, unde a fost intubat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cunoscuții spun că bărbatul a revenit în ţară pe 16 martie, după ce a efectuat o cursă în Germania pentru a transporta agricultori la muncă. Lucian Covaliu avea 10 copii, cu vârste între 5 și 22 de ani.

Sursa Informatia Ta de Suceava

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor