img_1_103eb.jpg

Vitalie Neaga, medic specialist în Anestezie și Terapie Intensivă și în Boli infecțioase, s-a stins fulgerător, la doar 48 de ani. Era medic al Spitalului Militar de Urgență Regina Maria din Brașov și manager al unei clinici recent deschise împreună cu mai mulți colegi de diferite specialități.

Basarabean stabilit de mulți ani la Brașov, dr. Neaga era divorţat şi tatăl a trei copii. Era în concediu în această perioadă şi ultima oară când cineva a vorbit cu el a fost sâmbătă. 

Marţi el ar fi trebuit să meargă la aeroport să o ia pe sora lui, care sosea din străinătate, scrie Observator.tv. Femeia s-a îngrijorat când a văzut că medicul nu a venit la aeroport, l-a sunat, nimeni nu a răspuns, aşa că s-a alarmat şi a sunat la 112.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Doctorul Neaga a fost găsit fără viaţă întins în pat, în casă, îmbrăcat în pijamale. Legiştii vor stabili de câtă vreme era decedat şi de asemenea cauza morţii.

Sursa foto text Observator.tv

Despre autor
Author: Georgiana Kelemen
editor
Din 2013, face parte din echipa Observatorulph.ro și este editor de știri pe domeniile de larg interes. Din 2019, este și editor al Observatorulbv.ro.
De același autor