compass bilboard.jpg

masina-sml_9c55d.jpg

Tragedie joi într-o familie din localitatea Apața, județul Brașov. Doi gemeni de doar două luni și două săptămâni au murit în condiții suspecte, într-un interval de câteva ore. 

Un apel pe 112 efectuat în jurul orei 06.15 anunțat prima dată tragedia. Potrivit IJP Brașov, la data de 13 februarie, în jurul orei 06,15, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că un copil în vârstă de 2 luni și 2 săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apața.

La fața locului a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ulterior, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16,00, IPJ Brașov a fost sesizat de către reprezentanți ai Spitalului de Copii Brașov cu privire la faptul că sora geamănă a minorului anterior menționat, a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12,15, decedând la scurt timp după ce a fost adusă.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că ambii minori au fost spitalizați la Spitalul de Copii Brașov în perioada 02.02.2020 - 11.02.2020.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz - Postul de Poliție Apața efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

sursa foto: mesageruldeneamt.ro